Sant Medir 2014

icoPosted by: projecteLlepolia  :  Category: General

A la festa d’enguany hi participaran uns mil dos cents romeus i romeves. Repartiran unes 52 tones de caramels al llarg de tot el dia.Des del ProjecteLlepolia us desitgem que disfruteu d’aquesta tradició que els romeus mantenen viva amb il·lusió i esforç.També volem felicitar a la colla del Timbaler del Bruc pels seus cinquanta anys de vida. Nosaltres seguirem treballant per trobar material fotogràfic i videogràfic de la festa pel documental: “Una història de Sant Medir”. Moltíssimes gràcies a tots aquells qui, malgrat el nostre ritme pausat, ens heu donat suport i heu entés com de difícil és tirar un projecte d’aquestes característiques endavant.Visca Sant Medir!

El Projecte Llepolia continua treballant

icoPosted by: projecteLlepolia  :  Category: General

Estem preparant les properes entrevistes a gent de les colles de Sant Medir. Avui ha tocat el torn al president actual de la Federació de Colles de Sant medir, Josep Antoni Torralba. Hem repassat la festa actual, els obstacles amb els quals es troben des de la Federació, el futur de la festa… i també hem repassat els origens de la festa. Un repàs complert.

Tonan ens dona suport

icoPosted by: projecteLlepolia  :  Category: General

La botiga de’n Camp de’n Grassot, Tonan, és el nou col·laborador del Projecte Llepolia. Gràcies Toni per donar-nos una nova empenta!
TONAN, tot per la moto.

Sant Medir 2013

icoPosted by: projecteLlepolia  :  Category: General

Falta encara la Bordeta per dir que la festa de Sant Medir del 2013 ha conclós. Cada any els romeus i romeves de les colles fan un esforç per mantenir la tradició viva, i la resta de graciencs i gracienques no ho sabem valorar prou. El Projecte Llepolia és el nostre granet de sorra per apropar als barris de Barcelona la festa més dolça, i ho hem volgut fer des del principi d’una manera participativa i oberta. Porten dos anys treballant en el documental i ara ja ens queda poc per acabar el rodatge. Els propers dos mesos seguirem recollint material antic (fots, videos, documentació variada…) i després a fer el muntatge. Esperem a finals d’any poder mostrar el projecte on es repassarà una mica els canvis de la festa i vivències de membres de les colles. Volem agrair a la gent, entitats, marques i colles que estan donant suport al projecte, i animar a que més s’hi sumin. Aquest any el rodatge a l’ermita ha estat el punt i final per donar pas a les entrevistes que ens falten per realitzar, la resta.. Ja us anirem informant!
Us posem l’enllaç amb varios mitjans que s’han fet ressò del Projecte Llepolia, als quals també els hi agraïm la feina.

http://www.btv.cat/btvnoticies/2013/03/02/el-projecte-llepolia-grava-lultim-sant-medir/

Una setmana pel pregó de Sant Medir 2013

icoPosted by: projecteLlepolia  :  Category: General

La compta enrera per aquesta edició de la festa de Sant medir ja ha començat. Un dels primers actes és el pregó que enguany és a càrrec de Pilarín Bayés i Núria Parera, a les 13 hores del migdia, des del balcó de la seu del Districte de Gràcia.

Les colles estan convocades a les 11h a la plaça Trilla per la tradicional ofrena floral davant del monument a les colles de Sant Medir.A partir de les 11:30 hores, la Cercavila encapçalada pels banderers acompanyats de les colles de cultura popular de Gràcia amb un petit recorregut des de la plaça Trilla fins a la plaça de la Vila de Gràcia.

A partir de les 11 hores del matí, passejada a cavall i altres activitats per als més menuts a la plaça de la Vila de Gràcia.

Finalment, el traspàs de la bandera de la Federació de colles de la colla Humorística a la colla Cal Ros i intercanvi
d´obsequis a la sala de plenaris.

Festa del Pregó de Sant Medir 2012

icoPosted by: projecteLlepolia  :  Category: General

La Federació ens presenta el Cartell de la Festa del Pregó de Sant Medir d’enguany.
A partir de les 11h del matí.
Cercavila (Bastoners, gegants, trabucaires…), Passejada a cavall, Taller Manualitats.
Pregó a càrrec d’Àngels Zamora (directora Escola Bressol Sant Medir)

JA ESTÀ AL CAURE EL 3 DE MARÇ, SANT MEDIR!!!

icoPosted by: projecteLlepolia  :  Category: General

Aquest mes de febrer començarem a fer les entrevistes per el documetal històric de la festa.
Les colles estan preparant, coordinant i gaudint de la nova festa d’aquest 2012! I el projecteLlepolia tornarà estar al seu costat. A més, aquest any amb la “pinyata” del projecte (el xumet) al seu costat!!!
Gràcies a totes les colles, a la fede i la gent que ho fa possible! I moltíssimes gràcies per el suport que TOTS VOSALTRES ens esteu donant per el projecte-documental sobre la història de la festa més dolça…!!!
GRÀCIEEESSS!!!!

AVUI: Explicació ProjecteLlepolia i la llicència Creative Commons

icoPosted by: projecteLlepolia  :  Category: General

AVUI: Explicació ProjecteLlepolia i la llicència Creative Commons (Dins programa Festa Major 2011)
DIA 16 les 19:30
c/La Perla, Gràcia

Explicació projecteLlepolia i Creative Commons (dimarts 16, 19:30h c/Perla)

icoPosted by: projecteLlepolia  :  Category: General

MOLTES GRÀCIES A TOTS!!!

icoPosted by: projecteLlepolia  :  Category: General

Gràcies a tots per fer-ho realitat!!! Sabem que hi ha més gent q tb vol ser coproductora, no us talleu! també ho podeu fer encara!!! Penseu que així ja passarem a la següent fase, començar a subvencionar part del rodatge!!!
Moltíssimes gràcies a tots!!!