LA PREGUNTA LLÈPOLA (05/04/11)

icoPosted by: projecteLlepolia  :  Category: General

En Jordi i la Núria, seguidors del projecte, ens van enviar una pregunta curiosa, que us la facilitem perque entre tots la poguem resoldre:

“Fa uns dies vem trobar un pot de vidre amb tot de carmels a l’interior. De seguida ens vem adonar que es tractava d’uns dels carmels de Sant Medir que la nostra mare ens amagava perque no ens els mengessim en dos dies. Són de dos colors: blancs i verds. Un verd que no sembla el seu verd original… A l’embolcall transparent, hi ha escrit: “Federació Agrupacions de Sant Medir de Barcelona”, i voldríem saber de quin any estem parlant… perquè ens sembla que deuen tenir més de deu anys….Ens podeu ajudar?”

Si teniu més preguntes o dubtes sobre Sant Medir envia’ns el dubte i entre tots ho investigarem. Força Sant Medir!!!

Leave a Reply