Una setmana pel pregó de Sant Medir 2013

icoPosted by: projecteLlepolia  :  Category: General

La compta enrera per aquesta edició de la festa de Sant medir ja ha començat. Un dels primers actes és el pregó que enguany és a càrrec de Pilarín Bayés i Núria Parera, a les 13 hores del migdia, des del balcó de la seu del Districte de Gràcia.

Les colles estan convocades a les 11h a la plaça Trilla per la tradicional ofrena floral davant del monument a les colles de Sant Medir.A partir de les 11:30 hores, la Cercavila encapçalada pels banderers acompanyats de les colles de cultura popular de Gràcia amb un petit recorregut des de la plaça Trilla fins a la plaça de la Vila de Gràcia.

A partir de les 11 hores del matí, passejada a cavall i altres activitats per als més menuts a la plaça de la Vila de Gràcia.

Finalment, el traspàs de la bandera de la Federació de colles de la colla Humorística a la colla Cal Ros i intercanvi
d´obsequis a la sala de plenaris.

Leave a Reply