Sant Medir 2013

icoPosted by: projecteLlepolia  :  Category: General

Falta encara la Bordeta per dir que la festa de Sant Medir del 2013 ha conclós. Cada any els romeus i romeves de les colles fan un esforç per mantenir la tradició viva, i la resta de graciencs i gracienques no ho sabem valorar prou. El Projecte Llepolia és el nostre granet de sorra per apropar als barris de Barcelona la festa més dolça, i ho hem volgut fer des del principi d’una manera participativa i oberta. Porten dos anys treballant en el documental i ara ja ens queda poc per acabar el rodatge. Els propers dos mesos seguirem recollint material antic (fots, videos, documentació variada…) i després a fer el muntatge. Esperem a finals d’any poder mostrar el projecte on es repassarà una mica els canvis de la festa i vivències de membres de les colles. Volem agrair a la gent, entitats, marques i colles que estan donant suport al projecte, i animar a que més s’hi sumin. Aquest any el rodatge a l’ermita ha estat el punt i final per donar pas a les entrevistes que ens falten per realitzar, la resta.. Ja us anirem informant!
Us posem l’enllaç amb varios mitjans que s’han fet ressò del Projecte Llepolia, als quals també els hi agraïm la feina.

http://www.btv.cat/btvnoticies/2013/03/02/el-projecte-llepolia-grava-lultim-sant-medir/

Leave a Reply